Næringslivsråd

Romsåslia 5
4580 Lyngdal

+47 91 10 60 45
per-kaare@holdal.no

Vår service

En vellykket oppstart står og faller på kunnskap og støtte i oppstartfasen. Vi guider deg gjennom noen av utfordringene ved å starte en ny bedrift.

Forretningsplanen presenterer den nye bedriften din. Den gir oversikt over forretnings-konsept, finansieringsplan, budsjetter, markeds- og kundeanalyser og målsetninger. Den er en forutsetning for å sikre ekstern finansiering, og en uvurderlig hjelp til den innledende samtalen med partnere og leverandører. 

Du kan få hjelp til forretningsplanen hos næringsavdelingen i din kommune eller hos Innovasjon Norge. 

Image

Forretningsråd

Image

Budsjetter

Image

Forretningsplan

Image

Nettverksbygging

Image

Finansieringsråd

Image

Forretningsavtaler

Hvorfor velge våre tjenester?

Per-Kaare Holdal har lang erfaring på "begge sider av bordet".  Han har etablert flere vellykkede forretninger og vært involvert i alle faser i etableringen.  

I tillegg har Holdal vært ansatt innen det offentlige også med ansvar for næringsfond og vurdering av mindre og større næringsprosjekt.

25 års
erfaring

som ansatt inen det offentlige.  Vært prosjektleder i mindre og større næringslivsprosjekter.

Forretningsplanen blir nøkkelen.

Innledende møte
og framdriftsplan

Innledende møte med forståelse av idé, muligheter, budsjett og enighet om nødvendige planer.  Legge en felles framdriftsplan for prosessene og realisering.

Forretnings-
etablering

Etablering av en forretning krever mange deltaljer skal spille sammen.  Fra forretningsplan og markedsføring, betalingsløsning og regnskap,

Kunder- og
markedsplan

Siste del av arbeidet er å nå fram til et marked for din forretning, enten det er tjenester eller produkter.  Til dette trenges en god markedsplan som inkluderer analyse og realisering.

Kontakt oss i dag og få din første

frie konsultasjon

Ring oss for avtale
eller send en epost